Selectrade Kft.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Biztonsági rendszerek telepítése

E-mail Nyomtatás PDF

BELÉPTETŐ RENDSZEREK

A beléptető rendszer feladata az objektum adott átlépési pontjain történő áthaladások kontrollálása és dokumentálása. A személyek regisztrálása a megrendelői igények szerint történhet kódos, érintőkártyás, közelítőkártyás vagy biometrikus azonosítás révén, gépkocsik esetén pedig nagytávolságú olvasók vagy rendszámfelismerő rendszerek segítségével. A beléptető rendszerek mindig kiegészülnek az illetéktelen mozgások megakadályozására szolgáló mágneszárakkal, forgóvillákkal,  süllyedő oszlopokkal, sorompókkal stb.

 

 

RIASZTÓRENDSZEREK

A riasztórendszerek jelzik az illetéktelen behatolásokat a környezetnek, illetve a Diszpécser központnak. A károkozás így megelőzhető, vagy annak mértéke csökkenthető. Szakembereink az objektum ingyenes helyszíni felmérését követően biztonságos és kockázatmentes megoldást ajánlanak ügyfeleink figyelmébe.
A helyszíni felmérést költségmentesen végezzük, még a nem Kőér Security Kft. által telepített vagyonvédelmi rendszerek esetében is. Új vagy már meglévő riasztórendszerét az Kőér Security Kft. diszpécser  központjára tudjuk csatlakoztatni, akár több különböző kommunikációs csatornán keresztül is. Diszpécser központunk a hagyományos vonalas átjelzésen túl már internetes hálózaton keresztül érkező jelzések fogadására is alkalmas.

 

 

VIDEÓ MEGFIGYELŐ RENDSZEREK

A videó megfigyelő rendszer feladata az objektum kijelölt területeinek képi megfigyelése és rögzítése. A kamerák lehetnek színes, fekete-fehér vagy day/night kivitelűek, fix vagy mozgatható rendszerűek. Igény esetén a rendszereinkhez biztosítjuk a felvételek távoli elérését is, így az élő- és rögzített képek nem csak a helyszínen állnak Megrendelőink részére.

 

 

TŰZ ?ÉS FÜSTÉRZÉKELŐK

Napjainkban egyre gyakoribbá válnak a gondatlanságból, műszaki hibákból eredendő tűzesetek, melyek során pillanatok leforgása alatt válik minden értékünk a tűz martalékává, a személyi sérülésekről még nem is beszélve. A távfelügyeletre csatlakoztatott tűz ?és füstérzékelők még idejében jelezhetik a veszélyt, melyre reagálva operátoraink azonnal értesítik és a helyszínre küldik a tűzoltókat.

 

 

MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZEREK

A beléptető rendszer elláthatja a munkaidő nyilvántartás feladatát is megfelelő munkaidő terminálok elhelyezésével és szoftverek telepítésével, melynek segítségével regisztrálható az átlépési pontokon történő áthaladások pontos okai is. A munkaidő nyilvántartó rendszer adatokat szolgáltat a cég bérszámfejtése felé, illetve jelenléti ív készítésére is alkalmas.